Skriv för oss

post sida bild Skriv för oss - Skriv för oss

MAYDAY, MAYDAY. Vi blir överväldigade av alla nyheter, problem, trender och så mycket mer om kasino-industrin. Vi behöver din hjälp och vi behöver den nu. Alla våra skribenter trycker gasen i botten när det kommer till skrivande av egenskaper och nya artiklar en efter en.

Så är du intresserad av att vara en del av DYNAMIT online magasin teamet?

Betalt praktik

Detta kommer vara en betald praktik och vi accepterar både utexaminerade och studerande. Vi är mitt i fasen att kontakta högskolor och universitet i New York för att se om de kan hjälpa oss sprida nyheten för att höja antalet intresserade sökande.

Sökprocess

Intresserade sökande bör skicka in en skribent-pitch med en 300-ords gräns och ett par exempel på arbeten som du publicerat tidigare. Utvärderingen av varje sökande kommer ta två arbetsdagar.

DYNAMIT’s grundare och president, Russell Weiss finns med bland de som utvärderar och kontrollerar varje ansökan. Vi letar efter totalt 20 skribenter som kan arbeta för oss under de kommande 6-månaderna med start under första kvartalen 2020.

Accepterade sökande kommer få en chans att arbeta för DYNAMIT på heltid om de visar framfötterna.

För att påbörja ansökan, skicka din pitch och exempel på arbeten till russell@dynam-it.com just nu. Lycka till och vi hoppas att få se dig snart.