Spännande slott-maskiner med husdjur-tema att spela idag

Skiss Spännande slott maskiner med husdjur tema att spela idag - Spännande slott-maskiner med husdjur-tema att spela idag

Trött på samma gamla slott-maskin som du har spelat på i åratal? Det verkar som du behöver en andningspaus eller kanske byta tempo? Om du vill finns det några förslag vi skulle vilja att du provar, typ just ju.

För det första, dessa är inte slott-maskiner med djurtema, det är slott-maskiner med husdjur-tema. Vi vet inte om det är bättre eller inte, men vi hoppas att det är det. Så utan vidare presentation, här är de bästa slott-maskinerna med husdjur-tema som vi rekommenderar för dig just nu.

Dog’n’Roll

post sida bild Spännande slott maskiner med husdjur tema att spela idag Dog’n’Roll - Spännande slott-maskiner med husdjur-tema att spela idag

Dog and Roll kommer ge dig all hund-tillfredsställelse som du vill ha. För att inte nämna hundvänlig. Var bara vaksam, din riktiga hund kanske blir avundsjuk och rymmer. Vi hoppas inte det går så.

Dog and Roll är en 5-hjuls 20 betallinjer slott som erbjuder flera olika funktioner och bonus-spinn. Spelet har olika hundraser och nummer för symbolerna.

När du börjar se en grupp med söta hundar på skärmen vet du att du är på rätt väg att håva in en bra vinst. Bonusfunktionen i det här spelet är ganska innovativ, och den innehåller en unik karaktär, Mr. Pooch.

När du ser Mr. Pooch I en Rock and Roll klädsel, eller när du får en kombination av Pooches rocking and rolling, får du ett skrap-kort. Samla tre skrap-kort för att aktivera bonusspelet.

Bonusspelet är ett enkelt snurr, men du har chans att vinna mellan 5x och upp till 50x det initiala spelade beloppet. Så, för att addera till sötheten i spelet kommer du bli exalterad av stora vinster.

Copy Cats

Ytterligare ett NetEnt slott-mästerverk. Copy Cats slott-maskin är populär av två anledningar, de tecknade katterna och spelets funktioner, Copy Cats har en scatter, bonus spin, multiplicerare, bonusspel och wild symboler.

Det är en hel del funktioner att navigera genom i en och samma slott-maskin. Men folk gillar utmaningen och spelar spelet på alla enheter de kan spela på.

Spelet har fått mängder med positiva recensioner för dess enkelhet, samtidigt som det erbjuder många funktioner, vilka för de flesta personer bara är ett fåtal.

Varför är det så? Designen och mekanismen bakom spelet är ganska så rakt på med varje funktion har bara en tillgång och är inte sammankopplade.
NetEnt har hyllats för att de tänkt utanför boxen utan att någonsin lämna boxen med Copy Cats.

Animal Farm

post sida bild Spännande slott maskiner med husdjur tema att spela idag Animal Farm - Spännande slott-maskiner med husdjur-tema att spela idag

Detta spelet passar alla bönder där ute. Är ni redo att uppleva bonde-livet? Föresten. Alla djuren här bör tas hand om och är inte en del av familjefrukosten.

Spelet är ditt vanliga slott-spel men det som skiljer det ät är antalet original gårdsdjur karaktärer. Vi vill inte förstöra något, men du kommer från free spins, bonusinnehåll och till och med multiplikatorer.

Om du vill ha fler slott-maskiner med husdjur-tema så har vi fler här på DYNAMIT. Allt du behöver göra är att prenumerera på vårt online magasin.

Related posts